Du Chattel B.V.

Vastgoedavies & management

Du Chattel BV adviseert vastgoedeigenaren, managet projecten en handelt voor eigen rekening en risico in vastgoed. Hierbij is de behoefte van de (eind)gebruiker van het vastgoed altijd het uitgangspunt. Koopmanschap met hart en verstand. Dat wil zeggen commercie en handel met kennis van zaken en verantwoordelijkheid voor een zuivere en transparante manier van handelen. Vanuit de principes van het rentmeesterschap (deskundig en verantwoord omgaan met andermans bezit) wordt het koopmanschap beteugeld en leidt het niet tot blinde ambitie en hebzucht.

Het gezicht achter Du Chattel BV

Louis de Boer

“Ik stel mij graag aan u voor: Louis de Boer, aangenaam.
Ik ben bedrijfskundige (BBA) van huis uit, aangevuld met bouwkunde (NVM) en sinds 2005 actief in de vastgoedsector. Ik heb ervaring met in- en verkoop en verhuur van commercieel vastgoed en woningen. Hierbij ben ik altijd gericht op de behoefte van de klant, de gebruiker van het vastgoed. Ik heb een brede kijk op de sector, de hoogtij jaren en de crisisjaren ervaren. Daarnaast heb ik een goed netwerk en ga ik voor duurzaam rendement en lange termijn relaties. Ik werk vanuit Ede en ben vertrouwd met de vastgoedmarkt van midden Nederland.”

Het gezicht achter Du Chattel BV

Louis de Boer

“Ik stel mij graag aan u voor: Louis de Boer, aangenaam.
Ik ben bedrijfskundige (BBA) van huis uit, aangevuld met bouwkunde (NVM) en sinds 2005 actief in de vastgoedsector. Ik heb ervaring met in- en verkoop en verhuur van commercieel vastgoed en woningen. Hierbij ben ik altijd gericht op de behoefte van de klant, de gebruiker van het vastgoed. Ik heb een brede kijk op de sector, de hoogtij jaren en de crisisjaren ervaren. Daarnaast heb ik een goed netwerk en ga ik voor duurzaam rendement en lange termijn relaties. Ik werk vanuit Ede en ben vertrouwd met de vastgoedmarkt van midden Nederland.”

Waarmee kan ik u van dienst zijn?